Noordernieuws
Image default
Friesland Nieuws

Brandweer hakt muurvaste Friese crimineel los

Vlaardingen/Franeker – Een 24 jarige veelpleger uit het Friese Franeker heeft zich woensdag in een benarde positie gewerkt: tijdens een inval verstopte hij zich in een spouwmuur.


De man moest nog 90 dagen zitten voor diverse delicten. De Rotterdamse politie had informatie dat de man ondergedoken zat bij een 23 jarige man uit Vlaardingen. Bij een huiszoeking werd de Fries echter niet aangetroffen.

De man had zich verstopt in een spouwmuur achter de WC, met zijn hoofd naar beneden. Het leek aanvankelijk op een goede verstopplek, maar de man wist met geen mogelijkheid tussen de muren weg te komen. De 23 jarige man waar de Fries ondergedoken zat zag geen andere mogelijkheid dan de hulpdiensten in te schakelen, omdat de veelpleger het steeds benauwder kreeg.

Met het nodige hak en sloopwerk wisten brandweermensen de man uiteindelijk uit zijn benarde positie weg te halen. De politie heeft hem vervolgens aangehouden en ingesloten. Ook de 23 jarige man uit Vlaardingen is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

 

Dit kan u ook interesseren:

Shovel brandt uit in Peperga

©Noordernieuws

Brand op zolder in Veendam

SR Fotografie

Gezin uit Heerenveen opgeschrikt door autobrand A7

©Noordernieuws

Bus slaat over de kop op de A28 bij Assen

SR Fotografie

Wietkwekerij ontdekt tijdens brand in bedrijfspand

©Noordernieuws

Luxemburger nuttigt bier en gebruikt telefoon tijdens het rijden: veroorzaakt ongeval

René Wiegmink
error: Deze content is beveiligd!