Noordernieuws
Image default
Groningen Nieuws

Gewonden na ernstig verkeersongeval

Sellingen – Bij een ernstig verkeersongeval op de Ter Apelerstraat in Sellingen zijn zondagavond twee inwoners van Bellingwolde gewond geraakt. De auto waarin het duo zat raakte een tegemoetkomende taxi, bestuurd door een inwoner van Oude Pekela, en kwam vervolgens tegen boom tot stilstand.


De automobilist (55) uit Bellingwolde raakte door onbekende oorzaak op de andere weghelft. Hij probeerde met een uitwijkmanoeuvre een frontale aanrijding met de tegemoetkomende taxichauffeur te voorkomen. Ondanks de poging raakten beide voertuigen elkaar en kwam de personenauto tegen een boom tot stilstand. De taxichauffeur kon zijn voertuig langs de kant van de weg tot stilstand brengen.

Bevrijding door brandweer

De brandweer moest een 45-jarige vrouw uit Bellingwolde uit het voertuig bevrijden. Haar 55-jarige bestuurder kon op eigen kracht uit de auto komen. Beiden zijn met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De taxichauffeur en een inzittende kwamen er zonder letsel vanaf. Van de gewonde automobilist wordt een bloedproef afgenomen. In het voertuig van het duo werd een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen.

De politie doet onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval en naar de herkomst van de drugs.

Dit kan u ook interesseren:

Arrestatieteam doet inval in woning na bedreiging met vuurwapen

René Wiegmink

Persoon ernstig gewond geraakt aan been op de Waddenzee

©Noordernieuws

28 jarige man aangehouden in verband met steekincident Burgum

©Noordernieuws

Vuurwerkslachtoffer niet overleden na incident

©Noordernieuws

Man zonder rijbewijs ramt auto en gaat ervandoor

SR Fotografie

( Video ) Dodelijk ongeval op de Compagnonsfeart in Wijnjewoude

©Noordernieuws
error: Deze content is beveiligd!