Noordernieuws
Image default
Friesland

15.000 euro tipgeld voor oplossing doodgestoken 62-jarige Leeuwarder

Leeuwarden – De werkster was bij aankomst al iets vreemds opgevallen, de gordijnen van de woning van Roelof Steinvoorte waren de ochtend van 5 februari 1993 gesloten.


Eenmaal in de woning aan de Mr. P.J. Troelstraweg in Leeuwarden wist ze waarom de gordijnen nog dicht waren. Daar vond ze het levenloze lichaam van de 62-jarige Steinvoorte. Het slachtoffer was meerdere malen in zijn borst gestoken en had diverse letsels aan zijn hoofd. Steinvoorte is vermoedelijk de avond ervoor om het leven gebracht.

De heer Steinvoorte kwam uit een vermogende familie en bezat verscheidende panden in Leeuwarden die hij verhuurde. Na de dood van zijn ouders bleef hij alleen in het ouderlijk huis wonen.

Tips

Nabestaanden van de heer Steinvoorte weten niet wat er die avond gebeurd is. Weet u meer over deze zaak? Help dan om dit onderzoek na al die jaren tot een goed einde te brengen. Er wordt een beloning uitgeloofd van €15.000 voor de gouden tip. Informanten kunnen de politie contacten via 0900-8844 zaaknummer: 02CCT12001

Dit kan u ook interesseren:

Politie in Noord-Nederland bezig met henneponderzoek (VIDEO)

SR Fotografie

Van de wal in de sloot: graafmachine te water

Ingmar Vos

Hennepkwekerij opgerold na stroomstoring

©Noordernieuws

Forse schade na eenzijdig ongeval op A32 Haskerdijken

Dennis Oevering

Auto slaat over de kop na botsing met kei

©Noordernieuws

Vijf rijbewijzen ingevorderd voor rijden onder invloed

SR Fotografie
error: Deze content is beveiligd!