Noordernieuws
Image default
Drenthe

Inzittenden auto zwaargewond na ernstig frontaal ongeval met boom

Darp – Bij een ernstig verkeersongeval op de Ruiterweg in Darp zijn in de nacht van zaterdagavond op zondagmorgen omstreeks 02:10 uur twee personen ernstig gewond geraakt.


De personenauto, met daaraan een gekoppelde paardentrailer, botste in het dorp tegen een boom aan de andere zijde van de weghelft. In de personenauto zaten een tweetal inzittenden, om deze te bevrijden werd de brandweer vanuit Havelte ingeschakeld.

Drie ter plaatse gekomen ambulances werden ondersteund door een mobiel medisch team met daarin een trauma-arts. Één van de slachtoffers werd per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede slachtoffer werd tot een uur na het ongeval gereanimeerd, de toestand van het slachtoffer werd dan ook omschreven als kritiek.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. De verkeersongevallen analyse kwam daarom ter plaatse om de sporen veilig te stellen en een onderzoek naar de toedracht in te stellen. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de combinatie af te slepen.

UPDATE, klik hier voor een update

Dit kan u ook interesseren:

Gezochte aanrander blijkt al in gevangenis te zitten

Ingmar Vos

Bestuurder botst tegen boom en raakt gewond (video)

©Noordernieuws

Automobilist is ambulance tot last met blauwe verlichtingsbalk

SR Fotografie

Woonboerderij gaat in vlammen op in Westervelde

©Noordernieuws

Brandweer blust buitenbrand op Baggelhuizerpad Assen

©Noordernieuws

Emmenaren opgepakt met 11 kilo cocaïne op Sardinië

©Noordernieuws
error: Deze content is beveiligd!