Noordernieuws
Image default
Drenthe

Moord 49-jarige Marcel Hoogerbrugge opnieuw in opsporing verzocht

Hoogeveen – Op 20 december 2017 werd in een woning aan de Dr. Anton Philipstraat in Hoogeveen het levenloze lichaam van Marcel Hoogerbrugge aangetroffen.


Uit onderzoek is gebleken dat hij door geweld om het leven gekomen is. Maar wie was Marcel precies? De politie zoekt uw hulp om een goed beeld van hem te krijgen.

Direct nadat Marcel door agenten werd gevonden is er een oproep geplaatst waarin mensen werden gezocht die hem kennen en iets over hem konden vertellen. Die informatie is nodig om een goed beeld van hem te krijgen. Wie was Marcel precies? Hierdoor kunnen ze mogelijk een spoor naar de dader(s) vinden. Hier is echter weinig respons op gekomen aldus de politie.

Vragen

  • De periode tussen zondag 17 en woensdag 20 december is voor de politie van belang. Wie heeft Marcel toen gezien en/of gesproken?
  • Wie heeft meer informatie over Marcel? Denk aan dagindeling, hobby’s, vrienden, sport, verenigingen, vaste gewoonten, boodschappen doen, uitgaansleven.
  • Wie kwamen er bij Marcel over de vloer of bij wie kwam hij thuis?
  • Heeft u andere informatie over de dood van Marcel?

Twijfel niet en neem contact met ons op via de Opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren:

Fietsers aangereden bij ongevallen in Assen

©Noordernieuws

Bromfietser ernstig gewond bij aanrijding

SR Fotografie

fietser gewond door aanrijding met auto

©Noordernieuws

No Surrender leider Kuipers blijft langer vast

René Wiegmink

Zeer grote brand in bedrijfspand in Steenwijk

Ingmar Vos

Brandweer redt 30 jaar oud paard uit de sloot in Gieterveen

René Wiegmink
error: Deze content is beveiligd!