Advertentie:

Leeuwarden – Een zoektocht donderdag op het water naar de vermiste Remon Bruinsma (18) heeft ook vandaag (donderdag) weer niets opgeleverd. De politie heeft overal in de grachten geweest, er zijn duikers, honden en een sonar ingezet. Voor Toezicht te water reden de zoektocht op het water te staken.

Volgens de politie gaat het zoeken in en om de stad gewoon door. Omdat ook het dreggen niets opleverde is er besloten de zoekactie op en onder water te staken. Tientallen bekenden en vrijwilligers zijn donderdag, in samen spraak met de politie, in de Grote en Kleine Wielen gaan zoeken naar Bruinsma. Zij denken dat Remon mogelijk naar huis wilde lopen en in de natuurgebieden is beland. De politie gaat momenteel nog niet van dit scenario uit.

De 18 jarige Remon Bruinsma uit De Westereen is inmiddels bijna een week vermist. Na een avond stappen in de Friese hoofdstad Leeuwarden kwam hij niet meer thuis.