Advertentie:

Groningen – In een woning aan het Jufferpad in Haren zijn vanochtend een overleden vrouw en kind aangetroffen. Door de politie is de bewoner aangehouden op verdenking van de dood bij het tweetal.

De politie heeft in en om de woning een onderzoek gestart om te achterhalen wat er zich heeft afgespeeld in de woning. Even na 09:00 uur zouden de hulpdiensten de melding hebben gekregen dat er zich een ernstig incident had voorgedaan in de woning. Meerderen agenten gingen naar de woning. Ook de ambulancedienst en de traumahelikopter gingen naar het opgegeven adres. In de woning vonden agenten de overleden vrouw en het kind.

Hierop is een man aangehouden. Zijn betrokkenheid is nog niet bekend. De man is overgebracht naar het bureau en daar ingesloten. De straat is inmiddels afgesloten en door de politie wordt onderzoek gedaan. Het incident trekt weinig bekijks van omwonenden. De leeftijd van het kind en of de vrouw de moeder is, is nog niet bekend gemaakt.