Advertentie:

Leeuwarden – Een vijftien jarig meisje is zondagnacht aangehouden voor de mishandeling van een ander, zestien jaar oud, meisje. 

Het incident vond plaats op de Voorstreek in Leeuwarden. Rond 01:40 uur werd de mishandelde tiener aangetroffen, kort daarop is de 15-jarige tiener aangehouden. Ze is voor nader onderzoek en verhoor ingesloten. Naar de toedracht van de mishandeling wordt onderzoek gedaan. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Meisje ligt in eigen braaksel

In de zelfde uitgaansnacht werd zaterdagavond rond 22:50 uur op de Archipelweg een 16-jarig meisje aangetroffen, liggend in haar eigen braaksel. Ze blijkt zeer ernstig onder invloed te zijn van alcohol. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De ouders zijn door de politie in kennis gesteld.