Advertentie:

Bolsward – Een motorrijdster is zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Westergoawei met de Easthimmerwei. De motorrijder zou in botsing gekomen zijn met een automobilist. Hoe dit kon gebeuren is niet bekend, mogelijk zag de bestuurder van de auto de motorrijdster te laat.

Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team is vanaf Eelde airport ter plaatse gekomen met de traumahelikopter om assistentie te bieden. De aard van de verwondingen van het slachtoffer zijn niet bekend. De afslag naar de Easthimmerwei is afgesloten ten behoeve van de hulpverlening en het onderzoek. Hiertoe zijn twee voertuigen van de Verkeersongevallen Analyse ter plaatse gekomen.

Voor de motor zal een berger moeten komen. De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden. De automobilist is er, voor zover bekend, zonder kleerscheuren vanaf gekomen.